Fa'aogaina o le Malosi o le La: Le Lumana'i o Panela o le La

I le taimi e fa'atumauina ai le fa'atumauina, ua avea le malosi o le la ma vaifofo ta'imua mo le fa'aitiitia o tulagavae kaponi ma le fa'aogaina o punaoa fa'afouina. Faatasi ai ma filifiliga eseese o loʻo avanoa, o loʻo tuʻufaʻatasia paneta sola maualuga mo lo latou lelei ma faʻalagolago. O aso nei tatou te va'ava'ai toto'a i foliga ma fa'amanuiaga o nei fa'aola fa'aola ua fa'atulagaina e fa'afetauia mana'oga o le fa'aaogaina o le malosi fa'aonaponei.

Ole maualuga maualuga e fetaui ma le pulea lelei
O se tasi o faʻamanuiaga sili ona taua o le maua maualugapaneta lao lo latou lelei tulaga ese. O nei modules ua mamanuina e faʻateleina le gaosiga o le malosi, faʻamautinoa e te faia le tele o ave uma o le la. O le fa'agasologa o le gaosiga e fa'aogaina ai le fa'aogaina o le solar cell ma le gaosiga o module e fa'amautinoa ai le 100% lelei le fa'atonutonuina ma le su'esu'eina o oloa. O lenei gauai toto'a i au'ili'ili o lona uiga o panel ta'itasi e fa'ainisinia e fa'atino i le mea sili, e maua ai le malosi fa'atuatuaina mo tausaga a sau.

Fa'apalepale malosi lelei
O le fa'apalepale malosi ose mea taua e mafaufau i ai pe a teu fa'afaigaluega i tekonolosi la. O le maualuga o le la o lo'o i ai le fa'apalepale malosi o le 0 i le +3%. O lona uiga o le malosiaga moni e maua mai panels e mafai ona sili atu i le tulaga gafatia, e maua ai le filemu o le mafaufau o loʻo e mauaina le malosi aupito maualuga. O lenei vaega e le gata ina fa'aleleia ai le fa'atinoga atoa o lau fa'aogaina o le la ae fa'amautinoa fo'i o lo'o e faia se tupe fa'aalu lelei.

Tumama: Mamafa tiute fa'ainisinia tete'e
O le tumau o le isi lea faʻailoga o le maualuga o le gaosiga o le la. O nei paneta ua mamanuina e tetee atu ai i tulaga ogaoga o le tau, e talafeagai ai mo le tele o siosiomaga. O lo'o fa'amaonia le TUV ma faia su'ega mamafa mamafa e tatalia le mamafa o le kiona e o'o atu i le 5400Pa ma le mamafa o le matagi e o'o atu i le 2400Pa. O lenei malosi fa'ainisinia e fa'amautinoa ai o lo'o fa'aauau pea le fa'atinoina o galuega lelei a au paneta sola, tusa lava po'o a lu'itau e lafo atu e Tina Natura ia te oe.

Leai se tekonolosi PID
O le fa'aleagaina o le malosi (PID) ose fa'afitauli masani lea e mafai ona a'afia ai le fa'atinoina o paneta sola ile taimi. Ae ui i lea, o panels sola maualuga ua mamanuina ina ia leai se PID, faʻamautinoa e te le oʻo i se pa'ū tele o le lelei ona o lenei mea. O lenei vaega e le gata ina faʻalauteleina ai le ola o paneli ae faʻamautinoa ai foi le gaosiga o le malosi, ma avea ai ma filifiliga atamai mo se fofo malosi umi.

Tulaga fa'amaonia o le gaosiga
O le faʻamautinoaga lelei e taua tele i le alamanuia o le la, ma o loʻo maua mai le maualuga o le la o loʻo gaosia i lalo o tulaga faʻapitoa. O le faiga o gaosiga ua pasia le ISO9001, ISO14001 ma le OHSAS18001 faʻamaonia, faʻamautinoaina o itu uma o le gaosiga o loʻo tausisia tulaga faʻavaomalo ma tulaga tau pulega o le siosiomaga. O lenei tautinoga i le tulaga lelei e le gata ina faʻaleleia ai le faʻatuatuaina o le laulau ae faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga ma sini o le faʻaauau pea o le lalolagi.

Fa'ai'uga: Se lumana'i manuia mo le malosi ole la
A o tatou agai atu i se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina, teu faʻafaigaluega i fua maualugapaneta lao se laa i le itu sa'o. Faatasi ai ma lo latou maualuga maualuga, faʻapalepale malosi, malosi faʻainisinia ma tautinoga i le lelei, o nei paneta e maua ai se tali faʻalagolago ma aoga mo le faʻaogaina o le malosi o le la. E ala i le filifilia o paneta sola maualuga, e le gata e te faia se tupe teufaafaigaluega atamai mo ou manaʻoga malosi, ae e te saofagā foi i se paneta mama, lanu meamata. Talia le malosi o le la ma auai i le suiga o malosiaga faʻafouina i aso nei!


Taimi meli: Oke-18-2024